Livat på Lingonvägen. Min bästa kompis (ljudbok
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Janina Kastevik (författare), Sarah Utas (författare), Lo Tamborini (berättare)

Livat på Lingonvägen. Min bästa kompis (Livat på Lingonvägen) ljudbok

95 kr
(0)
Amira ska börja i Olgas klass. Det ska bli så kul! Men i skolan vill Amira bara vara med Lina. Olga har ingen bästa kompis längre! Livat på Lingonvägen är en bokserie för de allra yngsta läsarna. Böckerna är roliga och lätta så att läsaren lockas igenom texten med bibehållen läslust och stärkt självförtroende. De vardagsnära äventyren har hög igenkänning och fin humor, och uppmuntrar barnen att läsa vidare. I varje bok återvänder läsaren till familjemedlemmarna som de har lärt känna i tidig...
95 kr
105 kr
Författare Janina Kastevik (författare), Sarah Utas (författare), Lo Tamborini (berättare), Matilda Salmén (illustratör)
Förlag Nypon förlag
Utgiven 23 Februari 2018
Längd 0:05
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188789334
Amira ska börja i Olgas klass. Det ska bli så kul! Men i skolan vill Amira bara vara med Lina. Olga har ingen bästa kompis längre! Livat på Lingonvägen är en bokserie för de allra yngsta läsarna. Böckerna är roliga och lätta så att läsaren lockas igenom texten med bibehållen läslust och stärkt självförtroende. De vardagsnära äventyren har hög igenkänning och fin humor, och uppmuntrar barnen att läsa vidare. I varje bok återvänder läsaren till familjemedlemmarna som de har lärt känna i tidigare böcker. Det skapar trygghet och igenkänning. Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.