Livat på Lingonvägen: Man får inte springa! (so
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Janina Kastevik (författare), Sarah Utas (författare), Abdullahi Elmi Mohamed (berättare)

Livat på Lingonvägen: Man får inte springa! (somalisk) (Livat på Lingonvägen) ljudbok

95 kr
(0)
Man får inte springa! nu även på somali.  Livat på Lingonvägen är en bokserie för de allra yngsta läsarna. Böckerna är roliga och lätta så att läsaren lockas igenom texten med bibehållen läslust och stärkt självförtroende. De vardagsnära äventyren har hög igenkänning och fin humor, och uppmuntrar barnen att läsa vidare. I varje bok återvänder läsaren till familjemedlemmarna som de har lärt känna i tidigare böcker. Det skapar trygghet och igenkänning. Lättlästa böcker från Nypon är ofta någ...
95 kr
105 kr
Författare Janina Kastevik (författare), Sarah Utas (författare), Matilda Salmén (illustratör), Abdullahi Elmi Mohamed (berättare)
Förlag Nypon förlag
Utgiven 3 September 2018
Längd 0:01
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178250530
Man får inte springa! nu även på somali.  Livat på Lingonvägen är en bokserie för de allra yngsta läsarna. Böckerna är roliga och lätta så att läsaren lockas igenom texten med bibehållen läslust och stärkt självförtroende. De vardagsnära äventyren har hög igenkänning och fin humor, och uppmuntrar barnen att läsa vidare. I varje bok återvänder läsaren till familjemedlemmarna som de har lärt känna i tidigare böcker. Det skapar trygghet och igenkänning. Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder. Man får inte springa finns på svenska, arabiska och somaliska.