Livat på Lingonvägen: Fel buss! (ljudbok) av Ja
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Janina Kastevik (författare), Sarah Utas (författare), Helena Gripe (berättare)

Livat på Lingonvägen: Fel buss! (Livat på Lingonvägen) ljudbok

95 kr
(0)
Olga har sovit för länge. Hon springer till bussen. Men den kör fel väg! Hur ska Olga nu komma till skolan? Livat på Lingonvägen är en bokserie för de allra yngsta läsarna. Böckerna är roliga och lätta så att läsaren lockas igenom texten med bibehållen läslust och stärkt självförtroende. De vardagsnära äventyren har hög igenkänning och fin humor, och uppmuntrar barnen att läsa vidare. I varje bok återvänder läsaren till familjemedlemmarna som de har lärt känna i tidigare böcker. Det skapar ...
95 kr
105 kr
Författare Janina Kastevik (författare), Sarah Utas (författare), Helena Gripe (berättare), Matilda Salmén (illustratör)
Förlag Nypon förlag
Utgiven 3 september 2018
Genrer Barnböcker, 6-9 År
Serie Livat på Lingonvägen
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178250479
Olga har sovit för länge. Hon springer till bussen. Men den kör fel väg! Hur ska Olga nu komma till skolan? Livat på Lingonvägen är en bokserie för de allra yngsta läsarna. Böckerna är roliga och lätta så att läsaren lockas igenom texten med bibehållen läslust och stärkt självförtroende. De vardagsnära äventyren har hög igenkänning och fin humor, och uppmuntrar barnen att läsa vidare. I varje bok återvänder läsaren till familjemedlemmarna som de har lärt känna i tidigare böcker. Det skapar trygghet och igenkänning. Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.