Lisbet och Sambakungen. Livets hårda skola (lju
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Emma Karinsdotter (författare), Philomène Grandin (berättare)

Lisbet och Sambakungen. Livets hårda skola ljudbok

Pris 65 kr
(0)
I uppföljaren till populära Lisbet och Sambakungen händer det som farmor fasat för - Lisbet börjar skolan! Farmor tycker det är supertråkigt att vara ensam med piratkatten Sixten, som bara vill städa, så hon ger bort 6:an i sina 67 år. Vips blir hon Sambaungen, redo att börja i Päronskolan med Lisbet. Men Lisbet får en klump i magen när Sambakungen gör allt i skolan tvärtom, även om de andra barnen skrattar. Hon vill göra som man ska, och hänga med bästa kompisen Hanin på rasterna. Då start...
Ljudbok 65 kr Pris E-Bok 39 kr Pris
Författare Emma Karinsdotter (författare), Caroline Linhult (annat), Philomène Grandin (berättare), Agnes Jakobsson (illustratör)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 17 Augusti 2020
Längd 4:24
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179753887

Bokons kunder har även köpt

I uppföljaren till populära Lisbet och Sambakungen händer det som farmor fasat för - Lisbet börjar skolan! Farmor tycker det är supertråkigt att vara ensam med piratkatten Sixten, som bara vill städa, så hon ger bort 6:an i sina 67 år. Vips blir hon Sambaungen, redo att börja i Päronskolan med Lisbet. Men Lisbet får en klump i magen när Sambakungen gör allt i skolan tvärtom, även om de andra barnen skrattar. Hon vill göra som man ska, och hänga med bästa kompisen Hanin på rasterna. Då startar farmor sin egen skola - Livets Hårda Skola - med en väldigt speciell kursplan. Men hur ska Lisbet hinna gå i två skolor samtidigt?