Livat på Lingonvägen. Man får inte springa! (lj
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Janina Kastevik (författare), Matilda Salmén (författare), Michael Borch (berättare)

Livat på Lingonvägen. Man får inte springa! (Livat på Lingonvägen) ljudbok

95 kr
(0)
Mamma, Igor och Ester ska bada. Man får inte springa på badet! Livat på Lingonvägen är en bokserie för de allra yngsta läsarna. Böckerna är roliga och lätta så att läsaren lockas igenom texten med bibehållen läslust och stärkt självförtroende. De vardagsnära äventyren har hög igenkänning och fin humor, och uppmuntrar barnen att läsa vidare. I varje bok återvänder läsaren till familjemedlemmarna som de har lärt känna i tidigare böcker. Det skapar trygghet och igenkänning. Lättlästa böcker f...
95 kr
105 kr
Författare Janina Kastevik (författare), Matilda Salmén (författare), Michael Borch (berättare), Matilda Salmén (illustratör)
Förlag Nypon förlag
Utgiven 23 januari 2018
Genrer Barnböcker, 6-9 År
Serie Livat på Lingonvägen
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188299727
Mamma, Igor och Ester ska bada. Man får inte springa på badet! Livat på Lingonvägen är en bokserie för de allra yngsta läsarna. Böckerna är roliga och lätta så att läsaren lockas igenom texten med bibehållen läslust och stärkt självförtroende. De vardagsnära äventyren har hög igenkänning och fin humor, och uppmuntrar barnen att läsa vidare. I varje bok återvänder läsaren till familjemedlemmarna som de har lärt känna i tidigare böcker. Det skapar trygghet och igenkänning. Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.