Linda - som i Lindamordet : Roman om ett brott
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Leif GW Persson (författare), Leif G. W. Persson (författare), Tomas Bolme (berättare)

Linda - som i Lindamordet : Roman om ett brott ljudbok

Pris 79 kr
(4)
En ung kvinna hittas mördad och polisen får ett spaningsmord på halsen. Det är en till synes enkel historia för kriminalkommissarierna Jan Lewin och Anna Holt och kriminalinspektören Lisa Mattei. Fast kanske inte lika enkel för den notoriska kommissarie Bäckström. Han reagerar på tre konstigheter. För det första att polisen hittar den skyldiga trots att de letar efter en annan typ av gärningsman. För det andra att Anna Holt som håller i förhören med gärningsmannen redan på förhand vet hu...
Ljudbok 79 kr Pris E-Bok 59 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Leif GW Persson (författare), Leif G. W. Persson (författare), Tomas Bolme (berättare), Leif Zetterling (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 30 April 2014
Längd 18:51
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173488440
En ung kvinna hittas mördad och polisen får ett spaningsmord på halsen. Det är en till synes enkel historia för kriminalkommissarierna Jan Lewin och Anna Holt och kriminalinspektören Lisa Mattei. Fast kanske inte lika enkel för den notoriska kommissarie Bäckström. Han reagerar på tre konstigheter. För det första att polisen hittar den skyldiga trots att de letar efter en annan typ av gärningsman. För det andra att Anna Holt som håller i förhören med gärningsmannen redan på förhand vet hur han kommer att svara på de frågor hon ställer. För det tredje att Lisa Mattei egentligen tycker att det handlar om något helt annat än ett mord på en ung kvinna. Linda – som i Lindamordet ingår i Evert Bäckström-serien och utkom för första gången 2005.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension