Lilla Chicago (ljudbok) av Cyril Hellman, Ali K
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Cyril Hellman (författare), Ali Khalil (författare), Alexander Salzberger (berättare), Jonas Malmsjö (berättare)

Lilla Chicago ljudbok

Pris 95 kr
(0)
Han växte upp i stadsdelen Gårdsten i nordöstra Göteborg. Tillsammans med sina barndomsvänner drogs han in i kriminalitet. Det tajta gänget kallade sig för Vännerna och kom till att kallas senare för Gårdstensalliansen av media i kriget mot Bandidos. De skrämde bort Bandidos från området och hamnade sedan i en inbördes konflikt. En konflikt som ledde till ett krig som skördade människoliv. Ali Khalil var ledare för en av grupperingarna som uppstod. Konflikten kulminerade i den uppmärksammad...
Ljudbok 95 kr Pris E-Bok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Cyril Hellman (författare), Ali Khalil (författare), Alexander Salzberger (berättare), Jonas Malmsjö (berättare)
Förlag Bokfabriken
Utgiven 12 Oktober 2021
Längd 4:53
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178357079
Han växte upp i stadsdelen Gårdsten i nordöstra Göteborg. Tillsammans med sina barndomsvänner drogs han in i kriminalitet. Det tajta gänget kallade sig för Vännerna och kom till att kallas senare för Gårdstensalliansen av media i kriget mot Bandidos. De skrämde bort Bandidos från området och hamnade sedan i en inbördes konflikt. En konflikt som ledde till ett krig som skördade människoliv. Ali Khalil var ledare för en av grupperingarna som uppstod. Konflikten kulminerade i den uppmärksammade massakern på Vår krog och bar. Själv hamnade Ali Khalil i Kumlaanstaltens bunker med Sveriges farligaste brottslingar. Ali Khalil överlevde, har lämnat kriminaliteten och är nu redo att berätta om uppväxten och livet i Göteborgs kriminella miljö.