Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra h
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Mai-Lis Hellénius (författare), Tommy Cederholm (författare), Harry Flam (författare), Mai-Lis Hellénius (berättare)

Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet ljudbok

124 kr
(0)
Den här ljudboken innehåller allt du behöver för att du ska kunna njuta av livet – hela livet! Ljudboken vänder sig framförallt till dig som är 55 och den är skriven av två ledande forskare – professorerna Mai-Lis Hellénius och Tommy Cederholm – som båda ägnat decennier åt att studera välmående och hälsa. Vad är bra mat? Vilka behov har vi i olika åldrar? Hur mycket behöver vi egentligen träna? Svaren på dessa frågor varvas med praktiska tips och effektiva fysiska övningar. Du får också tips...
124 kr
Författare Mai-Lis Hellénius (författare), Tommy Cederholm (författare), Harry Flam (författare), Mai-Lis Hellénius (berättare), Bruno Ehrs (annat)
Förlag Tukan Förlag
Utgiven 11 Januari 2021
Längd 4:12
Genrer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179855161
Den här ljudboken innehåller allt du behöver för att du ska kunna njuta av livet – hela livet! Ljudboken vänder sig framförallt till dig som är 55 och den är skriven av två ledande forskare – professorerna Mai-Lis Hellénius och Tommy Cederholm – som båda ägnat decennier åt att studera välmående och hälsa. Vad är bra mat? Vilka behov har vi i olika åldrar? Hur mycket behöver vi egentligen träna? Svaren på dessa frågor varvas med praktiska tips och effektiva fysiska övningar. Du får också tips på hur du kan motverka stress, koppla av och sova gott på nätterna. Mai-Lis Hellénius är professor på Karolinska Institutet och specialist på förebyggandet av hjärtkärlsjukdom med fokus på rörelsens, matens och livsstilens betydelse. Flera av hennes tidigare böcker har blivit prisbelönta och hon har fått flera utmärkelser för sin forskning och för sitt folkhälsoarbete. Tommy Cederholm är professor i klinisk nutrition, d.v.s. näringslära, vid Uppsala Universitet och är överläkare i geriatrik med särskilt intresse för matens och nutritionens betydelse för ett friskt och aktivt åldrande.