Lev livet fullt ut i praktiken : meditationer,
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Eckhart Tolle (författare), Björn Pedersen (berättare)

Lev livet fullt ut i praktiken : meditationer, övningar och principer för ett frigjort liv ljudbok

149 kr
(0)
Den här lilla handboken beskriver lättfattligt principerna om att "leva mitt i nuet". Här finns essensen av utforskandet om hur vi kan frigöra oss själva från "sinnets slaveri". Eckhart Tolles synsätt går bortom religiösa doktriner eller andra andliga läror. Målet är att uppnå och kunna vidmakthålla en medveten upplyst hållning i vardagen. För den som redan kommit i kontakt med Eckhart Tolles arbete är Lev livet fullt ut i praktiken en utmärkt följeslagare: lättillgänglig, fylld av övningar ...
Ljudbok 149 kr
Författare Eckhart Tolle (författare), Cecilia Lyckow Bäckman (översättare), Anna Davison (annat), Björn Pedersen (berättare)
Utgiven 22 Februari 2021
Längd 3:28
Genrer Medicin, Psykologi Och Pedagogik, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176796498
Den här lilla handboken beskriver lättfattligt principerna om att "leva mitt i nuet". Här finns essensen av utforskandet om hur vi kan frigöra oss själva från "sinnets slaveri". Eckhart Tolles synsätt går bortom religiösa doktriner eller andra andliga läror. Målet är att uppnå och kunna vidmakthålla en medveten upplyst hållning i vardagen. För den som redan kommit i kontakt med Eckhart Tolles arbete är Lev livet fullt ut i praktiken en utmärkt följeslagare: lättillgänglig, fylld av övningar och meditationer som leder läsaren bortom intellektet för att kunna leva livet mer fullt ut och mer i frid med sig själv. Genom meditationer och enkla tekniker lär vi oss att tysta vårt sinne, att se omvärlden utifrån stunden i nuet och hitta den sanna vägen till lycka.