Legenden om Morwhayle - Häxmästaren (ljudbok) a
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Peter Bergting (författare), Stina Engelbrecht (berättare)

Legenden om Morwhayle - Häxmästaren ljudbok

Pris 129 kr
(0)
En motvillig hjälte och hans försvunna tvillingsyster. Ett magiskt svärd. En uråldrig drake. En ondskefull häxmästare, på väg att stiga upp ur graven. Årets bästa barn- och ungdomsbok! En magisk och actionfylld historia som sätter klorna i läsaren direkt. Legenden om Morwhayle - Häxmästaren har dig i sitt grepp från första till sista sidan. Boken är den första delen i en serie om tre. Med osviklig entusiasm och en ovanligt bildmässig och bubblande berättarglädje har Peter Bergting skapat en ...
Ljudbok 129 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Peter Bergting (författare), Peter Bergting (illustratör), Stina Engelbrecht (berättare), Stina Engelbrecht (annat), Jens Engelbrecht (annat)
Utgiven 8 Maj 2012
Längd 8:28
Genrer Science Fiction, Barnböcker, Science Fiction & Fantasy
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789163702563
En motvillig hjälte och hans försvunna tvillingsyster. Ett magiskt svärd. En uråldrig drake. En ondskefull häxmästare, på väg att stiga upp ur graven. Årets bästa barn- och ungdomsbok! En magisk och actionfylld historia som sätter klorna i läsaren direkt. Legenden om Morwhayle - Häxmästaren har dig i sitt grepp från första till sista sidan. Boken är den första delen i en serie om tre. Med osviklig entusiasm och en ovanligt bildmässig och bubblande berättarglädje har Peter Bergting skapat en blivande fantasyklassiker.