Legenden om Glue Man : Spökhistorier från Jorvi
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Helena Dahlgren (författare), Star Stable Entertainment (författare), Emma Öst (berättare)

Legenden om Glue Man : Spökhistorier från Jorvik (star stable) ljudbok

49 kr
(0)
Det finns många legender och sägner, men få som är lika kusliga som legenden om Glue Man. Varelsen som dyker upp på stallplanen sent om natten när alla andra har lämnat stallet och hästarna är ensamma kvar ... Om den sista som gick från stallet glömt att låsa dörren, så kan det hända att Glue Man tar sig in till hästarna. In i deras boxar. In i deras hjärtan. Händer det så är det stor risk att du aldrig mer får träffa din älskade häst igen. Men som tur är så finns ju inte Glue Man på riktig...
Ljudbok 49 kr
Författare Helena Dahlgren (författare), Star Stable Entertainment (författare), Caroline Linhult (annat), Emma Öst (berättare)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 26 Oktober 2020
Längd 0:12
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie star stable
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179756406
Det finns många legender och sägner, men få som är lika kusliga som legenden om Glue Man. Varelsen som dyker upp på stallplanen sent om natten när alla andra har lämnat stallet och hästarna är ensamma kvar ... Om den sista som gick från stallet glömt att låsa dörren, så kan det hända att Glue Man tar sig in till hästarna. In i deras boxar. In i deras hjärtan. Händer det så är det stor risk att du aldrig mer får träffa din älskade häst igen. Men som tur är så finns ju inte Glue Man på riktigt, och som tur är så låste du ju dörren senast du var i stallet ... Eller? Musik- och ljudläggning av Moa Lenngren. En ryslig spökhistoria från Jorvik, som på Star Stable-manér blandar äventyr, hästar och magi i bästa bokslukarstil. Onlinespelet Star Stable är världens snabbast växande datorspel om hästar, och har över 500 000 aktiva spelare per månad.