Lea Lejontämjare på prinsesskalas (ljudbok) av
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lotte Lannerberth (författare), Lotte Lannerberth (berättare)

Lea Lejontämjare på prinsesskalas (Lea Lejontämjare #2) ljudbok

109 kr
(0)
På lördag blir det spännande. Och lite läskigt. Då ska Lea på prinsesskalas hos Rebecca. Som tur är ska Elliot också dit. Han är van att gå på kalas och gillar att klä ut sig. Lea vill helst gömma sig i sin stora hatt, men det får hon inte. Vid dansen smyger Lea och Elliot ut i djungeln och hittar ett vilddjur. När djuret smiter är det Leas tur att vara modig. Lea Lejontämjare på prinsesskalas handlar om leken som växer fram mellan fantasi och verklighet. Syftet med boken är igenkänning. Bar...
109 kr
65 kr
Författare Lotte Lannerberth (författare), Johanna Rehn (illustratör), Anna Lärk Ståhlberg (redaktör), Lotte Lannerberth (berättare)
Förlag Kikkuli Förlag
Utgiven 1 December 2018
Längd 0:04
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188195982
På lördag blir det spännande. Och lite läskigt. Då ska Lea på prinsesskalas hos Rebecca. Som tur är ska Elliot också dit. Han är van att gå på kalas och gillar att klä ut sig. Lea vill helst gömma sig i sin stora hatt, men det får hon inte. Vid dansen smyger Lea och Elliot ut i djungeln och hittar ett vilddjur. När djuret smiter är det Leas tur att vara modig. Lea Lejontämjare på prinsesskalas handlar om leken som växer fram mellan fantasi och verklighet. Syftet med boken är igenkänning. Barn ska få möjlighet att känna igen sig själva och att känna igen andra.Huvudpersonerna Lea och Elliot är nära vänner. Elliot har Downs syndrom och använder TAKK som stöd när han pratar. Denna bok är Lotte Lannerberth andra bok. Hon har bland annat jobbat som personlig assistent åt synskadade och barn med funktionshinder på en skola i England. Hon har även personlig erfarenhet av Downs syndrom.Boken är illustrerad av Johanna Rehn i starka färger och bilderna innehåller massor av fina detaljer.