Lea Lejontämjare på badhuset (ljudbok) av Lotte
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lotte Lannerberth (författare), Lotte Lannerberth (berättare)

Lea Lejontämjare på badhuset (Lea Lejontämjare #3) ljudbok

Pris 109 kr
(0)
Idag blir det spännande. Och lite läskigt. Lea ska till simhallen utan puffar. Som tur är ska Elliot med. Han har både badring och puffar. När det bildas en ström i vattnet befinner sig Lea och Elliot plötsligt på Nilen. Där finns det krokodiler, fallande träd och tandlösa pirater som jagar dem... Lea Lejontämjare på badhuset handlar om leken som växer fram mellan fantasi och verklighet. Syftet med boken är igenkänning. Barn ska få möjlighet att känna igen sig själva och att känna igen andra...
Ljudbok 109 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lotte Lannerberth (författare), Johanna Rehn (illustratör), Anna Lärk Ståhlberg (redaktör), Lotte Lannerberth (berättare)
Förlag Kikkuli Förlag
Utgiven 1 December 2018
Längd 0:04
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188195999
Idag blir det spännande. Och lite läskigt. Lea ska till simhallen utan puffar. Som tur är ska Elliot med. Han har både badring och puffar. När det bildas en ström i vattnet befinner sig Lea och Elliot plötsligt på Nilen. Där finns det krokodiler, fallande träd och tandlösa pirater som jagar dem... Lea Lejontämjare på badhuset handlar om leken som växer fram mellan fantasi och verklighet. Syftet med boken är igenkänning. Barn ska få möjlighet att känna igen sig själva och att känna igen andra. Boken innehåller 4 TAKK-tecken som beskrivs i slutet av boken.Huvudpersonerna Lea och Elliot är nära vänner. Elliot har Downs syndrom och använder TAKK som stöd när han pratar. Denna bok är Lotte Lannerberths tredje bok. Hon har bland annat jobbat som personlig assistent åt synskadade och barn med funktionshinder på en skola i England. Hon har även personlig erfarenhet av Downs syndrom.Boken är illustrerad av Johanna Rehn i starka färger och bilderna innehåller massor av fina detaljer.