Långt hemifrån (ljudbok) av Cathy Glass
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Cathy Glass (författare), Viktoria Flodström (berättare)

Långt hemifrån ljudbok

105 kr
(1)
Hur många gånger kan en liten flickas hjärta brista? I smutsiga blöjor och trasiga t-shirts hölls barnen instängda i sina spjälsängar. De stirrade med tomma blickar i utmärglade ansikten. Alla var svårt undernärda och flugor surrade mot gallren för fönstren. Det var synen som mötte Elaine och Ian när de anlände till det östeuropeiska barnhem som de skulle hämta hem sin lilla adopterade flicka från. Väl på plats informerades de om att flickan hade dött. I stället erbjöds de en annan, äldre...
Ljudbok 105 kr E-Bok 109 kr
Författare Cathy Glass (författare), Viktoria Flodström (berättare), Anna Aronsson (översättare), Emma Leonard (översättare)
Utgiven 15 April 2019
Längd 9:11
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188901095
Hur många gånger kan en liten flickas hjärta brista? I smutsiga blöjor och trasiga t-shirts hölls barnen instängda i sina spjälsängar. De stirrade med tomma blickar i utmärglade ansikten. Alla var svårt undernärda och flugor surrade mot gallren för fönstren. Det var synen som mötte Elaine och Ian när de anlände till det östeuropeiska barnhem som de skulle hämta hem sin lilla adopterade flicka från. Väl på plats informerades de om att flickan hade dött. I stället erbjöds de en annan, äldre flicka – tvååriga Anna. Hon kunde inte ha varit mer önskad, älskad eller efterlängtad. Ändå blev det katastrof. Anna var livrädd och arg över att tas från sin invanda miljö, hur hemsk den än var, och svarade väldigt våldsamt och utagerande på sin tillvaro. Ian och Elaine fick allt svårare att hantera Anna och tvingas till slut att lämna bort henne. Så småningom hamnar Anna hos Cathy Glass. Långt hemifrån är en sann och emotionellt gripande berättelse.