Kvinnors sexuella fantasier (ljudbok) av Nancy
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Nancy Friday (författare), Veronica Fält (berättare), Kim Bergkvist (berättare)

Kvinnors sexuella fantasier (LUST In Real Life) ljudbok

109 kr
(0)
Nancy Fridays bok, i svensk översättning 1992, är en banbrytande undersökning av nittiotalets kvinnor och deras syn på erotik. Länge ansågs det att kvinnor inte hade sexuella fantasier. Friday var en av de första att öppet diskutera kvinnors sexualitet och i boken beskriver över 150 kvinnor från olika bakgrunder och sammanhang sina sexuella fantasier i detalj. Här samlas berättelser från verkliga kvinnor som beskriver sina mest intima och lustfyllda önskningar. Boken chockerade hela världen...
Ljudbok 109 kr E-Bok 109 kr
Författare Nancy Friday (författare), Veronica Fält (berättare), Kim Bergkvist (berättare), Natassja Heimbrand (översättare)
Förlag LUST
Utgiven 20 Januari 2021
Längd 21:18
Genrer Psykologi Och Pedagogik, Samhälle Och Politik, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788726482416
Nancy Fridays bok, i svensk översättning 1992, är en banbrytande undersökning av nittiotalets kvinnor och deras syn på erotik. Länge ansågs det att kvinnor inte hade sexuella fantasier. Friday var en av de första att öppet diskutera kvinnors sexualitet och i boken beskriver över 150 kvinnor från olika bakgrunder och sammanhang sina sexuella fantasier i detalj. Här samlas berättelser från verkliga kvinnor som beskriver sina mest intima och lustfyllda önskningar. Boken chockerade hela världen med sin ärlighet och blev bannlyst 1991 när den först kom ut på engelska. Berättelserna om kvinnors sexliv censurerades och ansågs inte vara ett lämpligt ämne. "Kvinnors sexuella fantasier" är på många sätt en feministisk klassiker som beskriver moderna kvinnors sexliv och erotiska fantasier på ett detaljerat sätt som öppnar upp för diskussion, samtidigt som det är kittlande för läsaren. Nancy Friday (1933-2017) var en amerikansk författare som framför allt skrev om kvinnlig sexualitet och frigörelse.