Kvinnan i rummet (ljudbok) av Jussi Adler-Olsen
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jussi Adler-Olsen (författare), Stefan Sauk (berättare)

Kvinnan i rummet (Avdelning Q #1) ljudbok

Pris 69 kr
(1)
Kriminalinspektör Carl Mørck är tillbaka på jobbet efter en traumatisk händelse där han och två kollegor blivit nedskjutna. Ena kollegan dog och den andre är förlamad. Carl är oskadd men plågas av skuldkänslor gentemot sina kollegor. Den unga och lovande politikern Merete Lynggaard försvinner spårlöst en vårdag 2002. Medierna kastar sig över fallet och börjar spekulera om allt ifrån självmord och mord till kidnappning och frivilligt försvinnande. Polisen inleder snart en stor utredning lycka...
Ljudbok 69 kr Pris E-Bok 56 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Jussi Adler-Olsen (författare), Leif Jacobsen (översättare), Miroslav Sokcic (annat), Stefan Sauk (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 17 Januari 2019
Längd 14:38
Genrer Deckare
Serie Avdelning Q
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178272457
Kriminalinspektör Carl Mørck är tillbaka på jobbet efter en traumatisk händelse där han och två kollegor blivit nedskjutna. Ena kollegan dog och den andre är förlamad. Carl är oskadd men plågas av skuldkänslor gentemot sina kollegor. Den unga och lovande politikern Merete Lynggaard försvinner spårlöst en vårdag 2002. Medierna kastar sig över fallet och börjar spekulera om allt ifrån självmord och mord till kidnappning och frivilligt försvinnande. Polisen inleder snart en stor utredning lyckas inte hitta de skyldiga. Carl Mørck och hans assistent Hafez el-Assad får ansvaret för utredningen av Merete Lynggaards försvinnande och snart börjar det hända saker. De är en hänsynslös förbrytare på spåren. Kommer de att hitta galningen innan det är för sent?
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension