Kungen och hans tre döttrar / svenska-arabiska
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Mats Rehnman (författare), Camilla Bard (berättare), Wiji Bohme Shomary (berättare)

Kungen och hans tre döttrar / svenska-arabiska (al-Hakawati #1) ljudbok

Pris 195 kr
(0)
Vem är det som är klokast? En kung har tre döttrar som han älskar högt. En dag frågar han dem hur mycket de älskar honom. Men den yngsta dotterns svar gör honom mycket arg. Han säger åt henne att gå sin väg och aldrig komma tillbaka. Prinsessan klär sig i enkla kläder och ger sig ut i världen. Så en dag får hon en chans att träffa sin far igen... Ska hon få honom att förstå hur mycket hon älskar honom? Detta är en så kallad mångspråksbok. På den vänstra sidan står texten på svenska och på den...
Ljudbok 195 kr Pris E-Bok 195 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Mats Rehnman (författare), Camilla Bard (berättare), Mats Rehnman (medförfattare), David Henson (annat), Wiji Bohme Shomary (berättare)
Utgiven 6 April 2017
Längd 0:27
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie al-Hakawati
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175434087
Vem är det som är klokast? En kung har tre döttrar som han älskar högt. En dag frågar han dem hur mycket de älskar honom. Men den yngsta dotterns svar gör honom mycket arg. Han säger åt henne att gå sin väg och aldrig komma tillbaka. Prinsessan klär sig i enkla kläder och ger sig ut i världen. Så en dag får hon en chans att träffa sin far igen... Ska hon få honom att förstå hur mycket hon älskar honom? Detta är en så kallad mångspråksbok. På den vänstra sidan står texten på svenska och på den högra arabiska. Två personer kan turas om att läsa inför en tvåspråkig publik.