Hotet från rymden (ljudbok) av Johan Lindqvist,
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Johan Lindqvist (författare), Ola Lindholm (författare), Fredde Granberg (berättare)

Hotet från rymden (kung pow #5) ljudbok

Pris 65 kr
(0)
I alla tider har det funnits brottslingar, och i alla tider har det funnits de som bekämpat brottsligheten och stått upp för rättvisan. Men aldrig förr har världen haft ett lika mäktigt vapen som gänget på Avdelning 33 på internationella polisens högkvarter. Tolvårige Sam har tränats upp till att bli en av världens starkaste och skickligaste agenter. Tillsammans med Kung Pow-mästaren Ju och datageniet Aisha arbetar trion för att sätta käppar i hjulet för världens onda krafter. Och det blir ...
Ljudbok 65 kr Pris E-Bok 45 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Johan Lindqvist (författare), Ola Lindholm (författare), Fredde Granberg (berättare), Caroline Linhult (annat), Kevin Olberg (illustratör)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 1 April 2021
Längd 2:53
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie kung pow
Del i serie 5
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179758240
I alla tider har det funnits brottslingar, och i alla tider har det funnits de som bekämpat brottsligheten och stått upp för rättvisan. Men aldrig förr har världen haft ett lika mäktigt vapen som gänget på Avdelning 33 på internationella polisens högkvarter. Tolvårige Sam har tränats upp till att bli en av världens starkaste och skickligaste agenter. Tillsammans med Kung Pow-mästaren Ju och datageniet Aisha arbetar trion för att sätta käppar i hjulet för världens onda krafter. Och det blir många käppar, för skurkarna finns överallt ibland oss. I den här femte fristående boken om Kung Pow hotas mänskligheten av en asteroid som är på väg mot jorden. På tv följer Sam, Ju och Aisha en direktsändning från månen där teknikgeniet mr. No-No har ett vapen som enkelt spränger asteroiden i småbitar. Mr No-No är en hjälte. Eller? Ett videoklipp dyker plötsligt upp som visar att mr. No-No kanske vill vara något mer än bara en hjälte. Och vapnet riktas nu mot jorden. Våra hjältar måste ta sig till månen för att störta mr. No-No. Men det är inte så enkelt – för i deras väg står Atena, mr No-Nos urstarka mordmaskin till syster. Böckerna om Kung Pow är fyllda av spännande äventyr och snabb action. Ola Lindholm och Johan Lindqvist har skrivit utifrån vad de själva gillade att läsa när de växte upp. Det är böcker som bjuder på underhållning, fartfyllda scener och action.