Dödens dal (ljudbok) av Johan Lindqvist, Ola Li
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Johan Lindqvist (författare), Ola Lindholm (författare), Fredde Granberg (berättare)

Dödens dal (kung pow #1) ljudbok

Pris 65 kr
(0)
I alla tider har det funnits brottslingar, och i alla tider har det funnits de som bekämpat brottsligheten och stått upp för rättvisan. Men aldrig förr har världen haft ett lika mäktigt vapen som gänget på Avdelning 33 på internationella polisen Ipols högkvarter. Tolvårige Sam har tränats upp till att bli en av världens starkaste och skickligaste agenter. Tillsammans med Kung Pow-mästaren Ju och datageniet Aisha arbetar trion för att sätta käppar i hjulet för världens onda krafter. Och det...
Ljudbok 65 kr Pris E-Bok 45 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Johan Lindqvist (författare), Ola Lindholm (författare), Fredde Granberg (berättare), Kevin Olberg (illustratör)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 4 Oktober 2019
Längd 2:47
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie kung pow
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178272884
I alla tider har det funnits brottslingar, och i alla tider har det funnits de som bekämpat brottsligheten och stått upp för rättvisan. Men aldrig förr har världen haft ett lika mäktigt vapen som gänget på Avdelning 33 på internationella polisen Ipols högkvarter. Tolvårige Sam har tränats upp till att bli en av världens starkaste och skickligaste agenter. Tillsammans med Kung Pow-mästaren Ju och datageniet Aisha arbetar trion för att sätta käppar i hjulet för världens onda krafter. Och det blir många käppar, för skurkarna finns överallt ibland oss. I "Dödens dal" tvingas Sam och mästare Ju att resa till Uganda för att ta reda på varför djungeln plötsligt tömts på alla gorillor. Spåren leder rakt mot Dödens dal, dit ingen människa vågat sig på årtionden. Med hjälp av den lokala toppagenten Lucky Mbete och hennes djungelkunskaper lyckas de ta sig in i dalen, och inser att de står inför ett av de farligaste äventyr de någonsin varit med om. Böckerna om Kung Pow är fyllda av spännande äventyr och snabb action. Ola Lindholm och Johan Lindqvist har skrivit utifrån vad de själva gillade att läsa när de växte upp. Det är böcker som bjuder på underhållning, fartfyllda scener och action.