Diamantgraven (ljudbok) av Johan Lindqvist, Ola
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Johan Lindqvist (författare), Ola Lindholm (författare), Fredde Granberg (berättare)

Diamantgraven (kung pow #7) ljudbok

Pris 89 kr
(0)
Tolvårige Sam har tränats upp till att bli en av världens starkaste och skickligaste agenter. Tillsammans med Kung Pow-mästaren Ju och datageniet Aisha arbetar trion för att sätta käppar i hjulet för världens onda krafter. I den här sjunde fristående boken om Kung Pow har en atomubåt med kärnvapen kapats. Sam, Ju och Aisha följer efter ubåten och hittar den i en djuphavsgrav nära en hemlig diamantgruva. Då ser de den vidriga skurken Wilden som tänker spränga fram världens största diamant – ...
Ljudbok 89 kr Pris E-Bok 59 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Johan Lindqvist (författare), Ola Lindholm (författare), Fredde Granberg (berättare), Henrik Jonsson (illustratör), Richard Persson (annat)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 10 Oktober 2022
Längd 2:31
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie kung pow
Del i serie 7
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179778415
Tolvårige Sam har tränats upp till att bli en av världens starkaste och skickligaste agenter. Tillsammans med Kung Pow-mästaren Ju och datageniet Aisha arbetar trion för att sätta käppar i hjulet för världens onda krafter. I den här sjunde fristående boken om Kung Pow har en atomubåt med kärnvapen kapats. Sam, Ju och Aisha följer efter ubåten och hittar den i en djuphavsgrav nära en hemlig diamantgruva. Då ser de den vidriga skurken Wilden som tänker spränga fram världens största diamant – Deep Blue – med en atombomb. De måste stoppa honom, för om bomben smäller kommer en tsunami att förstöra halva jorden … Ola Lindholm och Johan Lindqvist skriver utifrån vad de själva gillade att läsa när de växte upp. Böckerna om Kung Pow är fyllda av spännande äventyr, humor och snabb action. Lyssna också de tidigare fristående böckerna om Kung Pow: "Game over", "Dödens dal", "Ett levande vapen", "De fem demonerna", "Hotet från rymden" och ”Akumas barn”.