Kugghjärtat (ljudbok) av Peter Bunzl
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Peter Bunzl (författare), Tova Leining (berättare)

Kugghjärtat (Hartmans magiska värld #1) ljudbok

Pris 109 kr
(0)
Prisvinnande brittisk storsäljare med Harry Potter-känsla. Lily svävar i livsfara. Hennes pappa är försvunnen och nu är hon förföljd av en man med silverögon. Han smyger efter henne i skuggorna. Vad vill han? Tillsammans med sina vänner, urmakarens son Robert och den mekaniska räven Malkin, kastas hon in i en mörk och ondskefull värld. Snart inser Lily att de hon håller kärast mycket väl kan bli de som krossar hennes hjärta. Mord, förödelse och mysterier kryddat med luftskepp, mekanin...
Ljudbok 109 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Peter Bunzl (författare), Carina Jansson (översättare), Becca Stadtlander (illustratör), Tova Leining (berättare)
Förlag Tukan Förlag
Utgiven 1 Juli 2021
Längd 7:07
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179858773
Prisvinnande brittisk storsäljare med Harry Potter-känsla. Lily svävar i livsfara. Hennes pappa är försvunnen och nu är hon förföljd av en man med silverögon. Han smyger efter henne i skuggorna. Vad vill han? Tillsammans med sina vänner, urmakarens son Robert och den mekaniska räven Malkin, kastas hon in i en mörk och ondskefull värld. Snart inser Lily att de hon håller kärast mycket väl kan bli de som krossar hennes hjärta. Mord, förödelse och mysterier kryddat med luftskepp, mekaniner och mekanimaler – den här steampunkiga berättelsen suger tag i läsaren från första stund. Peter Bunzl är författare, filmskapare och animerare. Han har bl.a. animerat två stycken BAFTA-prisade barnprogram. Han bor i London.