Krokodilväktaren (ljudbok) av Katrine Engberg
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Katrine Engberg (författare), Katarina Ewerlöf (berättare)

Krokodilväktaren (köpenhamnsserien #1) ljudbok

69 kr
(0)
”Krokodilväktaren” är den första delen i den danska succéförfattaren Katrine Engbergs hyllade Köpenhamnsserie. En oavlåtligt spännande kriminalroman om svek, hämnd och övergivna barn. En tidig morgon hittas en ung kvinna mördad i sin lägenhet. Det blir inledningen på en mardröm för alla i det slitna bostadshuset. Liksom för polisinspektörerna Jeppe Kørner och Anette Werner som får ta sig an fallet. Kvinnan har ett fått ett mönster ristat i ansiktet, och de vill snabbt hitta den skyldige inn...
Ljudbok 69 kr E-Bok 59 kr
Författare Katrine Engberg (författare), Margareta Järnebrand (översättare), Maria Sundberg (annat), Katarina Ewerlöf (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 11 Juni 2019
Längd 12:00
Genrer Deckare
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178272440
”Krokodilväktaren” är den första delen i den danska succéförfattaren Katrine Engbergs hyllade Köpenhamnsserie. En oavlåtligt spännande kriminalroman om svek, hämnd och övergivna barn. En tidig morgon hittas en ung kvinna mördad i sin lägenhet. Det blir inledningen på en mardröm för alla i det slitna bostadshuset. Liksom för polisinspektörerna Jeppe Kørner och Anette Werner som får ta sig an fallet. Kvinnan har ett fått ett mönster ristat i ansiktet, och de vill snabbt hitta den skyldige innan vetskapen och paniken sprider sig. Men utredningen går trögt. Ända tills det visar sig att kvinnans hyresvärd håller på att skriva en deckare där mordet finns exakt återgivet. Vem kan ha läst den och låtit en grym fantasi bli verklighet?