Krokodiljakten eller när Ester kom bort i affär
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Ylva Karlsson (författare), Ylva Karlsson (berättare)

Krokodiljakten eller när Ester kom bort i affären (Ester #2) ljudbok

Pris 75 kr
(0)
ESTER ÄR OCH HANDLAR med sina pappor, men just när de ska åka rulltrappa får pappa Ludde syn på en jacka han vill titta på. Fast det vill verkligen inte Ester göra så hon och gosekängurun åker i förväg upp för rulltrappan i den stora affären. Men när Ester försöker åka tillbaka visar det sig att nästa rulltrappa också går uppåt och den efter det med! Till slut hamnar Ester och kängurun på leksaksavdelningen. De bestämmer sig för att sätta sig ner och vänta på papporna, för det ska man göra om...
Ljudbok 75 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Ylva Karlsson (författare), Katarina Strömgård (illustratör), Rebecka Neumann (annat), Ylva Karlsson (berättare)
Utgiven 14 Februari 2022
Längd 0:09
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Serie Ester
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129738582
ESTER ÄR OCH HANDLAR med sina pappor, men just när de ska åka rulltrappa får pappa Ludde syn på en jacka han vill titta på. Fast det vill verkligen inte Ester göra så hon och gosekängurun åker i förväg upp för rulltrappan i den stora affären. Men när Ester försöker åka tillbaka visar det sig att nästa rulltrappa också går uppåt och den efter det med! Till slut hamnar Ester och kängurun på leksaksavdelningen. De bestämmer sig för att sätta sig ner och vänta på papporna, för det ska man göra om man är ett barn vars vuxna har kommit bort. Då hör de någon som morrar ... Alla gosedjur på leksaksavdelningen piper av skräck. Det är KROKODILEN som kommer. Tur att både Ester och kängurun är vana vid äventyr! Men hur ska det gå för de stackars borttappade papporna?