Kransen (ljudbok) av Sigrid Undset
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Sigrid Undset (författare), Gabriella Boris (berättare)

Kransen (Kristin Lavransdotter #1) ljudbok

145 kr
(0)
Den unga Kristin blir lovad till faderns vän Simon Darre. Men under sin tid i klosterskolan råkar hon en dag illa ut och räddas i sista stund av den stilige riddaren Erlend. Kristin blir förälskad, trots att den högättade unge mannens rykte är tvivelaktigt och att deras förhållande riskerar att få våldsamma konsekvenser för deras respektive familjer. Kristin Lavransdotter är Sigrid Undsets stora historiska romantrilogi som utspelas i Gudbrandsdalen på 1300-talet. Sigrid Undset fick med trilo...
Ljudbok 145 kr
Författare Sigrid Undset (författare), Anna Henriksson (annat), Gun-Britt Sundström (översättare), Gabriella Boris (berättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 12 Maj 2021
Längd 11:33
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113112107
Den unga Kristin blir lovad till faderns vän Simon Darre. Men under sin tid i klosterskolan råkar hon en dag illa ut och räddas i sista stund av den stilige riddaren Erlend. Kristin blir förälskad, trots att den högättade unge mannens rykte är tvivelaktigt och att deras förhållande riskerar att få våldsamma konsekvenser för deras respektive familjer. Kristin Lavransdotter är Sigrid Undsets stora historiska romantrilogi som utspelas i Gudbrandsdalen på 1300-talet. Sigrid Undset fick med trilogin sitt stora internationella genombrott och erhöll kort därefter Nobelpriset med motiveringen "förnämligast för hennes mäktiga skildringar ur Nordens medeltida liv". Detta är första delen av tre.