Korset (ljudbok) av Sigrid Undset
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Sigrid Undset (författare), Gabriella Boris (berättare)

Korset (Kristin Lavransdotter #3) ljudbok

145 kr
(0)
Kristin konfronterar slutligen Erlend med hans osanningar, vilket får till följd att han rider bort från gården. När Kristin inser att han inte tänkt återvända beslutar hon sig för att söka upp mannen som hon delat hela sitt vuxna liv med och försöka nå tillbaka till kärleken. Men i landet seglar snart stora orosmoln upp i form av en sjukdom så hemsk att den hotar hela hennes familj. Kristin Lavransdotter är Sigrid Undsets stora historiska romantrilogi som utspelas i Gudbrandsdalen på 1300-t...
Ljudbok 145 kr
Författare Sigrid Undset (författare), Anna Henriksson (annat), Gun-Britt Sundström (översättare), Gabriella Boris (berättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 26 Maj 2021
Längd 18:19
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113112121
Kristin konfronterar slutligen Erlend med hans osanningar, vilket får till följd att han rider bort från gården. När Kristin inser att han inte tänkt återvända beslutar hon sig för att söka upp mannen som hon delat hela sitt vuxna liv med och försöka nå tillbaka till kärleken. Men i landet seglar snart stora orosmoln upp i form av en sjukdom så hemsk att den hotar hela hennes familj. Kristin Lavransdotter är Sigrid Undsets stora historiska romantrilogi som utspelas i Gudbrandsdalen på 1300-talet. Sigrid Undset fick med trilogin sitt stora internationella genombrott och erhöll kort därefter Nobelpriset med motiveringen "förnämligast för hennes mäktiga skildringar ur Nordens medeltida liv". Detta är den tredje och avslutande delen.