Korpen och Anders (ljudbok) av Katarina Widholm
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Katarina Widholm (författare), Anna Lärk Ståhlberg (berättare), Katarina Widholm (berättare)

Korpen och Anders ljudbok

Pris 139 kr
(0)
Just då sveper en svart skugga över mitt huvud och när jag tittar upp ser jag en stor fågel. Han gör en sväng bortåt ängen men kommer tillbaka. Jag trixar med ryggsäcken och får fram min kikare. Det här är berättelsen om en stor svart korp och om Anders som går i femman. Anders funderar mycket och är ibland lite ensam. Precis som hans bröder tränar han hockey. Problemet är bara att han egentligen inte tycker att det är roligt. Men genom korpen upptäcker han en ny värld och får en vän. En ...
Ljudbok 139 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Katarina Widholm (författare), Jens Ahlbom (illustratör), Anna Lärk Ståhlberg (berättare), Anna Lärk Ståhlberg (redaktör), Katarina Widholm (berättare)
Förlag Kikkuli Förlag
Utgiven 5 September 2019
Längd 2:13
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188933225
Just då sveper en svart skugga över mitt huvud och när jag tittar upp ser jag en stor fågel. Han gör en sväng bortåt ängen men kommer tillbaka. Jag trixar med ryggsäcken och får fram min kikare. Det här är berättelsen om en stor svart korp och om Anders som går i femman. Anders funderar mycket och är ibland lite ensam. Precis som hans bröder tränar han hockey. Problemet är bara att han egentligen inte tycker att det är roligt. Men genom korpen upptäcker han en ny värld och får en vän. En dag händer något riktigt läskigt och Anders måste kämpa med svåra frågor. Men om han litar på korpen, på sin vän och på "anmärkningsvärda bedrifter" finns det kanske en lösning...?