Konst, kor och kärlek på Wanås slott (ljudbok)
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Marika Wachtmeister (författare), CG Wachtmeister (författare), Marika Wachtmeister (berättare), CG Wachtmeister (berättare)

Konst, kor och kärlek på Wanås slott ljudbok

Pris 105 kr
(0)
De var unga, välutbildade och nyfikna. Med tre barn flyttade Marika och CG Wachtmeister till Wanås och fick ansvar för ett sovande medeltida slott och ett gods skött enligt föråldrade principer. De kom att ägna sig åt Konst och Kor.  Här berättar de personligt om hur arbetet med förändring ledde till både glädje och maktkamp inom familjen. I framgång och motgång följer vi tre generationer från ett förlegat arrendejordbruk till högteknologisk stordrift. Under 30 år byggde de upp en internatio...
Ljudbok 105 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Marika Wachtmeister (författare), CG Wachtmeister (författare), Marika Wachtmeister (berättare), CG Wachtmeister (berättare)
Utgiven 2 Augusti 2019
Längd 9:41
Genrer Biografier, Konst, Musik, Teater, Film, Biografier & Memoarer, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188439567
De var unga, välutbildade och nyfikna. Med tre barn flyttade Marika och CG Wachtmeister till Wanås och fick ansvar för ett sovande medeltida slott och ett gods skött enligt föråldrade principer. De kom att ägna sig åt Konst och Kor.  Här berättar de personligt om hur arbetet med förändring ledde till både glädje och maktkamp inom familjen. I framgång och motgång följer vi tre generationer från ett förlegat arrendejordbruk till högteknologisk stordrift. Under 30 år byggde de upp en internationellt välkänd institution för samtida konst och ett ekologiskt uthålligt skogs- och jordbruk.  Marika Wachtmeister grundade konstverksamheten på Wanås och var dess chef fram till 2011. Wanås Park och Konsthall besöks av 75 000 personer per år och nu finns även hotell och restaurang. CG Wachtmeister har byggt upp en modern mjölkproduktion på det miljöcertifierade godset. Tidigt såg han potentialen för sunda och ekoodlade livsmedel.