Konspirationen (ljudbok) av Lee Child, Andrew C
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lee Child (författare), Andrew Child (författare), Magnus Roosmann (berättare)

Konspirationen (Jack Reacher #27) ljudbok

Pris 165 kr
(2)
Bussföraren såg bara en rörelse. Inte mycket mer än en suddig form. Lågt, till höger om henne. Ett sfäriskt föremål som svängde ner och runt i en fjärdedel av en perfekt cirkel. Som om man av någon anledning hade fäst en melon i änden av ett rep, sa hon till kuratorn nästa dag under det obligatoriska stödsamtalet. Fast det var ingen melon. Det var ett huvud. Ett människohuvud. Ett av vittnena säger att han såg kvinnan slänga sig framför bussen – ett uppenbart självmord. Det andra vittnet är...
Ljudbok 165 kr Pris E-Bok 99 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lee Child (författare), Andrew Child (författare), Magnus Roosmann (berättare), Jan Risheden (översättare), Maria Sundberg (annat)
Förlag Norstedts
Utgiven 25 Maj 2023
Längd 14:31
Genrer Deckare
Serie Jack Reacher
Del i serie 27
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113128412
Bussföraren såg bara en rörelse. Inte mycket mer än en suddig form. Lågt, till höger om henne. Ett sfäriskt föremål som svängde ner och runt i en fjärdedel av en perfekt cirkel. Som om man av någon anledning hade fäst en melon i änden av ett rep, sa hon till kuratorn nästa dag under det obligatoriska stödsamtalet. Fast det var ingen melon. Det var ett huvud. Ett människohuvud. Ett av vittnena säger att han såg kvinnan slänga sig framför bussen – ett uppenbart självmord. Det andra vittnet är Jack Reacher. Och han såg vad som egentligen hände – en man i grå huvtröja och jeans, tyst och smidig som en skugga, knuffade offret mot en säker död innan han tog hennes väska och smet iväg. Reacher följer efter mördaren till fots, än så länge omedveten om att det inte handlar om ett spontant vansinnesdåd. Mordet är i själva verket en del av något mycket större: en hemlig konspiration med mäktiga personer insnärjda i en avancerad komplott där det inte finns något utrymme för misstag. Om en enda del av planen äventyras måste hotet genast elimineras för gott. Även om hotet heter Jack Reacher ... Följ med på ännu ett hisnande äventyr med hjälten Jack Reacher av de bästsäljande författarna Lee och Andrew Child.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension