Kom du? : Alla våra tankar om kvinnlig njutning
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Amanda Colldén (författare), Anna Dahlbäck (författare), Amanda Colldén (berättare), Anna Dahlbäck (berättare)

Kom du? : Alla våra tankar om kvinnlig njutning och (fejkade) orgasmer ljudbok

89 kr
(0)
Inspirerande och upplysande av rösterna bakom succépodden Alla våra ligg! Definitionen av sex har länge utgått från den manliga orgasmen, men nu är det slut på det. I den här boken utforskar Amanda Colldén och Anna Dahlbäck synen på kvinnlig njutning och tar med läsaren på en lustfylld resa genom egna erfarenheter, sexdiskussioner och orgasmtips. Den kvinnliga orgasmen är nämligen varken svår eller mystisk, men den omgärdas ofta av skeva föreställningar och ideal. Om vi äger våra val och förs...
89 kr
75 kr
Författare Amanda Colldén (författare), Anna Dahlbäck (författare), Amanda Colldén (berättare), Anna Dahlbäck (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 6 November 2019
Längd 5:06
Genrer Familj & Hälsa, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178274970
Inspirerande och upplysande av rösterna bakom succépodden Alla våra ligg! Definitionen av sex har länge utgått från den manliga orgasmen, men nu är det slut på det. I den här boken utforskar Amanda Colldén och Anna Dahlbäck synen på kvinnlig njutning och tar med läsaren på en lustfylld resa genom egna erfarenheter, sexdiskussioner och orgasmtips. Den kvinnliga orgasmen är nämligen varken svår eller mystisk, men den omgärdas ofta av skeva föreställningar och ideal. Om vi äger våra val och förstår vad vi vill ha – och kan få – i sängen ökar vi inte bara vårt välmående, utan förändrar också normerna och samtalsklimatet kring sex.