Koll på farliga skönhetsideal (ljudbok) av Moa
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Moa Eriksson Sandberg (författare), Elisabeth Östnäs (författare), Therese Jirek (berättare)

Koll på farliga skönhetsideal (Koll på) ljudbok

Rea 87 kr Tidigare pris 95 kr
(0)
I den här boken får du veta hur skönhetsideal sett ut i olika tider, och om skönhetsprodukter och mode som varit skadliga eller livsfarliga för hälsan. Författarna vill inte att du ska sluta använda smink, krämer och kläder. I stället är det bra att tänka efter hur du använder dessa och skapa dina egna ideal. Koll på farliga skönhetsideal ingår i serien Koll på… som är en serie lättlästa faktaböcker om spännande ämnen. Böckerna har många bilder och svåra ord förklaras i marginalen. Faktaruto...
Ljudbok 87 kr Rea 95 kr Tidigare pris E-Bok 127 kr Rea 139 kr Tidigare pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Moa Eriksson Sandberg (författare), Elisabeth Östnäs (författare), Nils Olsson (annat), Therese Jirek (berättare)
Förlag Nypon förlag
Utgiven 19 September 2022
Längd 0:37
Genrer 12-15 År, Barnböcker, Ungdomsböcker
Serie Koll på
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179878023
I den här boken får du veta hur skönhetsideal sett ut i olika tider, och om skönhetsprodukter och mode som varit skadliga eller livsfarliga för hälsan. Författarna vill inte att du ska sluta använda smink, krämer och kläder. I stället är det bra att tänka efter hur du använder dessa och skapa dina egna ideal. Koll på farliga skönhetsideal ingår i serien Koll på… som är en serie lättlästa faktaböcker om spännande ämnen. Böckerna har många bilder och svåra ord förklaras i marginalen. Faktarutor ger extra information och roliga fakta. Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.