Kobragift (ljudbok) av Kit A. Rasmussen
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Kit A. Rasmussen (författare), Patrik Hont (berättare)

Kobragift (Journal X #1) ljudbok

Pris 95 kr
(0)
En forskare har dött av ett ormbett. Anton och Kalle vill veta om det var en olycka eller ett mord. Forskaren var expert på ormar, så ganska snart inser killarna att det inte var en olycka. I jakten på sanningen, korsas deras väg av giftiga ormar i stora terrarier. De hör skräckinjagande berättelser om hur kobrornas gift snabbt dödar en människa. Så när en kobra kommer lös, blir det riktigt farligt! Kobragift är första boken i serien Journal X. Serien består av rafflande thrillers, som alla ...
Ljudbok 95 kr Pris E-Bok 139 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Kit A. Rasmussen (författare), Catharina Andersson (översättare), Fredrika Siwe (annat), Patrik Hont (berättare)
Förlag Nypon förlag
Utgiven 23 April 2020
Längd 0:52
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie Journal X
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178255214
En forskare har dött av ett ormbett. Anton och Kalle vill veta om det var en olycka eller ett mord. Forskaren var expert på ormar, så ganska snart inser killarna att det inte var en olycka. I jakten på sanningen, korsas deras väg av giftiga ormar i stora terrarier. De hör skräckinjagande berättelser om hur kobrornas gift snabbt dödar en människa. Så när en kobra kommer lös, blir det riktigt farligt! Kobragift är första boken i serien Journal X. Serien består av rafflande thrillers, som alla kan läsas oberoende av varandra. Varje berättelse utgår från de journaler över olösta kriminalfall som kriminalassistent Malm hade i sitt hus. Ett hus som brunnit ner och där Malm hittats död. Anton och hans kompis Kalle bestämmer sig för att försöka lösa fallen. Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.