Kimchi och Kombucha: Den nya vetenskapen om hur
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Soki Choi (författare), Philomène Grandin (berättare), Soki Choi (berättare)

Kimchi och Kombucha: Den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna ljudbok

89 kr
(0)
Ny banbrytande forskning visar att fibrer och nyttiga bakterier som bland annat finns i kimchi och kombucha kan förebygga och reducera stress, ångest och depression och till och med behandla åkommor som alzheimer och autism. Upptäckten av kopplingen mellan tarmbakterierna, tarmen och hjärnan är något av det mest spännande inom medicinsk forskning just nu. Här berättar Soki Choi på ett fascinerande sätt om de senaste genombrotten i forskningen om den så kallade hjärn-tarm-axeln och hur dina ...
89 kr
105 kr
Författare Soki Choi (författare), Philomène Grandin (berättare), Soki Choi (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 3 januari 2019
Längd 6:33
Genrer Hem & Trädgård, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178272105
Ny banbrytande forskning visar att fibrer och nyttiga bakterier som bland annat finns i kimchi och kombucha kan förebygga och reducera stress, ångest och depression och till och med behandla åkommor som alzheimer och autism. Upptäckten av kopplingen mellan tarmbakterierna, tarmen och hjärnan är något av det mest spännande inom medicinsk forskning just nu. Här berättar Soki Choi på ett fascinerande sätt om de senaste genombrotten i forskningen om den så kallade hjärn-tarm-axeln och hur dina tarmbakterier påverkar din hjärna och psykiska hälsa. Soki ger också bevisade tips på hur mat och fibrer och goda bakterier kan stärka ditt immunsystem och din hjärnhälsa. För- och efterord inläst av författaren.