Lägg till önskelistan
Gratis smakprov
- Spara till biblioteket
- Lyssna på smakprov
Kimchi och Kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna ljudbok
Pris
115 kr
Ny banbrytande forskning pekar på att fibrer och nyttiga bakterier som bland annat finns i kimchi och kombucha
skulle kunna förebygga och reducera stress, ångest och depression och till och med förbättra symptom hos personer
med alzheimer och autism.Upptäckten av kopplingen mellan tarmbakterierna, tarmen och hjärnan är något av det mest spännande inom medicinsk forskning just nu. Här berättar Soki Choi på ett fascinerande sätt om de senaste genombrotten
i forskningen om den så kallade hjär...
Ljudbok
115 kr
Pris
E-Bok
165 kr
Pris
Förlag
Bonnier Audio
Utgiven
3 Januari 2019
Längd
6:33
Genrer
Medicin, Hem & Trädgård, Mat & Dryck, Fackböcker, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk
Swedish
Format
mp3
Kopieringsskydd
Vattenmärkt
ISBN
9789178272105
Ny banbrytande forskning pekar på att fibrer och nyttiga bakterier som bland annat finns i kimchi och kombucha
skulle kunna förebygga och reducera stress, ångest och depression och till och med förbättra symptom hos personer
med alzheimer och autism.Upptäckten av kopplingen mellan tarmbakterierna, tarmen och hjärnan är något av det mest spännande inom medicinsk forskning just nu. Här berättar Soki Choi på ett fascinerande sätt om de senaste genombrotten
i forskningen om den så kallade hjärn-tarm-axeln och hur dina tarmbakterier påverkar din hjärna och psykiska hälsa.
Soki ger också bevisade tips på hur mat med fibrer och goda bakterier kan stärka ditt immunsystem och din
hjärnhälsa.
Soki Choi, PhD, har doktorerat på komplexa sjukvårdssystem vid Karolinska Institutet och varit gästforskare vid Harvard.
Hon har även en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm. Soki har föreläst världen över om framtidens hälsa
och sjukvård bland annat på TED Talk.
För- och efterord inläst av författaren.