Kim & Lina i ett ödehus (ljudbok) av Torsten Be
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Torsten Bengtsson (författare), Joakim Sædén (berättare), Olle Jernberg (berättare)

Kim & Lina i ett ödehus (Kim & Lina #11) ljudbok

Pris 99 kr
(0)
Regn, åska och ett ödehus Kim och Lina ska gå till mormor. De tar stigen genom skogen. Då kommer ett åskväder, och Lina springer iväg. Det blixtrar, åskar och regnar. Kim är ensam kvar. Han är rädd och vill söka skydd. Men var? Han får syn på ödehuset. Lina säger att det bor en zombie där. Bosse Zombie … Vågar Kim gå in? Syskonparet är tillbaka! Serien om Kim och Lina av Torsten Bengtsson är läst och älskad av otroligt många barn. Serien har fått ett nytt, fräscht utseende med hjälp av Jimmy ...
Ljudbok 99 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Torsten Bengtsson (författare), Jimmy Wallion (illustratör), Joakim Sædén (berättare), Olle Jernberg (berättare)
Utgiven 27 Augusti 2015
Längd 0:20
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie Kim & Lina
Del i serie 11
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175431741
Regn, åska och ett ödehus Kim och Lina ska gå till mormor. De tar stigen genom skogen. Då kommer ett åskväder, och Lina springer iväg. Det blixtrar, åskar och regnar. Kim är ensam kvar. Han är rädd och vill söka skydd. Men var? Han får syn på ödehuset. Lina säger att det bor en zombie där. Bosse Zombie … Vågar Kim gå in? Syskonparet är tillbaka! Serien om Kim och Lina av Torsten Bengtsson är läst och älskad av otroligt många barn. Serien har fått ett nytt, fräscht utseende med hjälp av Jimmy Wallins illustrationer. I övrigt är allt sig likt. Handlingen är lika fängslande och lättläst som förut.