Kepler62: Nedräkning (ljudbok) av Timo Parvela,
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Timo Parvela (författare), Bjorn Sortland (författare), Fredde Granberg (berättare)

Kepler62: Nedräkning ljudbok

69 kr
(0)
Alla pratade om Kepler62 och nätet var fullt av rykten. Det var säkert bara en hype, men ändå. “Var en del av historien”, sades det. Vilken historia? Marie är dotter till en förmögen vapenhandlare. Hon bor på en herrgård med tjänare och har det betydligt bättre än de flesta. Men hon saknar en sak: vänner. Så när hon får tag på datorspelet Kepler62 ger hon några nördiga gamers i uppdrag att klara hela spelet, något som väldigt få lyckats med. Det dröjer inte länge innan hon får ett mystiskt ...
Ljudbok 69 kr E-Bok 59 kr
Författare Timo Parvela (författare), Bjorn Sortland (författare), Fredde Granberg (berättare), Pasi Pitkänen (illustratör), Marjut Hökfelt (översättare)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 9 April 2021
Längd 1:55
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179759278
Alla pratade om Kepler62 och nätet var fullt av rykten. Det var säkert bara en hype, men ändå. “Var en del av historien”, sades det. Vilken historia? Marie är dotter till en förmögen vapenhandlare. Hon bor på en herrgård med tjänare och har det betydligt bättre än de flesta. Men hon saknar en sak: vänner. Så när hon får tag på datorspelet Kepler62 ger hon några nördiga gamers i uppdrag att klara hela spelet, något som väldigt få lyckats med. Det dröjer inte länge innan hon får ett mystiskt meddelande om att delta i en hemlig rymdexpedition. Men är hon verkligen utvald? Och vad händer om hon tackar nej? Andra boken i Kepler62. Vill du vara en del av historien?