Karamellskorna (ljudbok) av Joanne Harris
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Joanne Harris (författare), Mirja Turestedt (berättare)

Karamellskorna (Vianne Rocher #2) ljudbok

Rea 161 kr Tidigare pris 175 kr
(0)
mp3-fil När Vianne Rocher lämnade sitt chocolateri och sitt gamla liv tog hon bara med sig dottern Anouk och det hemliga barnet i magen. Som Yanne Charbonneau lever hon nu ett stilla liv i Paris med sina båda döttrar. På ytan verkar ingenting ovanligt med dem, och det är precis så de vill ha det. En dag stormar Zozie de l'Alba in i deras liv - en färgstark och magisk kvinna med planer som skulle kunna skaka om deras värld. Dessutom slits Vianne mellan två män: den stabile Thierry och vagabo...
Ljudbok 161 kr Rea 175 kr Tidigare pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Mirja Turestedt (berättare), Joanne Harris (författare), Jan Hultman (översättare), Annika H Löfvendahl (översättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 21 Oktober 2010
Längd 16:43
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173135429
mp3-fil När Vianne Rocher lämnade sitt chocolateri och sitt gamla liv tog hon bara med sig dottern Anouk och det hemliga barnet i magen. Som Yanne Charbonneau lever hon nu ett stilla liv i Paris med sina båda döttrar. På ytan verkar ingenting ovanligt med dem, och det är precis så de vill ha det. En dag stormar Zozie de l'Alba in i deras liv - en färgstark och magisk kvinna med planer som skulle kunna skaka om deras värld. Dessutom slits Vianne mellan två män: den stabile Thierry och vagabonden Roux. Men Zozie har dem alla i sitt våld och snart måste Yanne fatta ett beslut: Att fly, som förut, eller att konfrontera sin farligaste fiende - sig själv. Joanne Harris slog igenom stort med Choklad, som även filmatiserades med framgång. Karamellskorna är en direkt uppföljare.