Kan doktor Proktor rädda julen? (ljudbok) av Jo
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jo Nesbø (författare), Morgan Alling Produktion AB (berättare)

Kan doktor Proktor rädda julen? (Doktor Proktor #5) ljudbok

75 kr
(0)
Doktor Proktor, Lise och Bulle ger sig ut på ett galet juläventyr, skrivet av Jo Nesbø - en av Norges allra bästa barnboksförfattare!Den girige affärsmannen Thrane har gjort affärer med självaste kungen. Han har nämligen köpt rättigheterna till julen! Han bestämmer direkt att alla som handlat julklappar för mindre än 10 000 kronor på hans eget varuhus förbjuds att fira julafton. Men hur ska det gå för alla de som inte har råd? Våra tre hjältar söker hjälp hos självaste jultomten när ger de si...
Ljudbok 75 kr E-Bok 39 kr
Författare Jo Nesbø (författare), Morgan Alling Produktion AB (berättare), Per Dybvig (illustratör), Barbro Lagergren (översättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 13 Oktober 2017
Längd 5:24
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Del i serie 5
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176517109
Doktor Proktor, Lise och Bulle ger sig ut på ett galet juläventyr, skrivet av Jo Nesbø - en av Norges allra bästa barnboksförfattare!Den girige affärsmannen Thrane har gjort affärer med självaste kungen. Han har nämligen köpt rättigheterna till julen! Han bestämmer direkt att alla som handlat julklappar för mindre än 10 000 kronor på hans eget varuhus förbjuds att fira julafton. Men hur ska det gå för alla de som inte har råd? Våra tre hjältar söker hjälp hos självaste jultomten när ger de sig ut på en hisnande resa för att ställa allt till rätta. Men jultomten visar sig vara helt annorlunda än den skrockande mysiga farbror de föreställt sig ..."Kan Doktor Proktor rädda julen?" är först och främst en klassisk äventyrssaga. Men den lyfter också (o)nödvändigheten av att handla massa saker som inte behövs, och om vuxnas oförmåga att ifrågasätta orättvisorna i samhället. En fristående bok - perfekt för både högläsning eller att läsa själv - om den älskade och galna Doktor Proktor!