Kampen (ljudbok) av Titti Knutsson
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Titti Knutsson (författare), Johan Svensson (berättare), Hanna Sjögren (berättare), Hanna Schmitz (berättare)

Kampen ljudbok

129 kr
(0)
Spännande fortsättning på Muren. Skriven med cliffhanger-teknik utifrån fyra ungdomars perspektiv och tankar i ett land i upplösning. Storm, den svarta hästen med den vita manen, är fortfarande sjuk trots att Peter och Sofia gör allt de kan för att hjälpa honom medan de gömmer sig i den lilla grottan. Deras gömställe är inte längre säkert och de måste fly. Sofia, envis och van att överleva på det allra minsta, och Peter, som varit skyddad hela sitt liv, är ett omaka par som ger sig ut för att...
129 kr
Författare Titti Knutsson (författare), Johan Svensson (berättare), Hanna Sjögren (berättare), Hanna Schmitz (berättare)
Förlag Storyside
Utgiven 15 Oktober 2012
Längd 3:05
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789170367403
Spännande fortsättning på Muren. Skriven med cliffhanger-teknik utifrån fyra ungdomars perspektiv och tankar i ett land i upplösning. Storm, den svarta hästen med den vita manen, är fortfarande sjuk trots att Peter och Sofia gör allt de kan för att hjälpa honom medan de gömmer sig i den lilla grottan. Deras gömställe är inte längre säkert och de måste fly. Sofia, envis och van att överleva på det allra minsta, och Peter, som varit skyddad hela sitt liv, är ett omaka par som ger sig ut för att rädda sig själva, sina närmsta och helst av allt hela världen. Ingen av ungdomarna kommer ihåg hur det var innan muren kom upp. Det enda de vet är att de måste göra något för att stoppa vansinnet. De vuxna förstår ingenting och de är helt utlämnade till sig själva.