Kampen om Araluen (ljudbok) av John Flanagan
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
John Flanagan (författare), Tomas Norström (berättare)

Kampen om Araluen (Spejarens lärling #14) ljudbok

Pris 115 kr
(0)
I ett högt torn i slottet Araluen sitter kung Duncan och prinsessan Cassandra fångade. I andra delen av landet befinner sig spejarna Horace och Gilan i ett belägrat fort, där de väntar på att De röda rävarnas klan ska attackera dem på nytt. Den enda som kan hjälpa dem är lärlingen Maddie, som måste hitta broderbandet Hägrarna för att övertyga dem att följa med henne och rädda Horace och Gilan. Därefter är planen att rida till slottet för att befria fångarna i tornet. Men frågan är om de komme...
Ljudbok 115 kr Pris E-Bok 115 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare John Flanagan (författare), Tomas Norström (berättare), Ingmar Wennerberg (översättare), Rebecka Neumann (annat)
Förlag B Wahlströms
Utgiven 20 September 2019
Längd 7:58
Genrer 12-15 År, Barnböcker, Ungdomsböcker
Del i serie 14
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789132211355
I ett högt torn i slottet Araluen sitter kung Duncan och prinsessan Cassandra fångade. I andra delen av landet befinner sig spejarna Horace och Gilan i ett belägrat fort, där de väntar på att De röda rävarnas klan ska attackera dem på nytt. Den enda som kan hjälpa dem är lärlingen Maddie, som måste hitta broderbandet Hägrarna för att övertyga dem att följa med henne och rädda Horace och Gilan. Därefter är planen att rida till slottet för att befria fångarna i tornet. Men frågan är om de kommer nå slottet i tid. Och när striderna är över och dammet har lagt sig vem står som segrare och därmed regent över Araluen?