Kampen mot skogs-piraterna (ljudbok) av Jan Kja
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jan Kjaer (författare), Joakim Sædén (berättare)

Kampen mot skogs-piraterna (Nomerna #4) ljudbok

139 kr
(0)
Mat-nomen Manta och krigs-nomen Hekto stöter på skogs-pirater under en tur i skogen. Hekto kämpar, men blir tillfångatagen. Som tur är lyckas Manta fly, men hur ska han kunna rädda Hekto från de onda piraterna? Nu krävs det både list och fantasi, för kanske kan skogens frukter och växter användas till mer än matlagning! Ett nytt magiskt äventyr väntar nomerna! Med sina actionfyllda och färgglada bilder fångar Jan Kjær läsaren redan från första sidan. I del fyra av Nomerna bjuds läsaren på en...
139 kr
Författare Jan Kjaer (författare), Marie Helleday Ekwurtzel (översättare), Joakim Sædén (berättare), Jan Kjaer (illustratör)
Utgiven 7 Januari 2021
Längd 0:10
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Serie Nomerna
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178819546
Mat-nomen Manta och krigs-nomen Hekto stöter på skogs-pirater under en tur i skogen. Hekto kämpar, men blir tillfångatagen. Som tur är lyckas Manta fly, men hur ska han kunna rädda Hekto från de onda piraterna? Nu krävs det både list och fantasi, för kanske kan skogens frukter och växter användas till mer än matlagning! Ett nytt magiskt äventyr väntar nomerna! Med sina actionfyllda och färgglada bilder fångar Jan Kjær läsaren redan från första sidan. I del fyra av Nomerna bjuds läsaren på en lite större utmaning med lite mer text. Men med en lika spännande handling och bildrika uppslag som de tidigare delarna. Gör er redo för en fartfylld läsupplevelse!