Kärlekens väg (ljudbok) av Alain de Botton
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Alain de Botton (författare), Cecilia Frode (berättare)

Kärlekens väg ljudbok

Pris 195 kr
(0)
Vad innebär det att leva lyckliga i alla sina dagar? Kirsten och Rabihs vänner frågar alltid samma sak: Hur träffades ni? På ytan är det en enkel fråga med ett tydligt svar. Märkligt nog är det aldrig någon som frågar: Vad hände sedan? Vi träffas, blir förälskade, gifter oss. Men det är inte då som berättelsen tar slut, utan det är egentligen då som allt börjar. Kärlekens väg handlar om ett äktenskap, om moderna relationer och om hur man överlever dem. I Kärlekens väg återvänder hyllade Ala...
Ljudbok 195 kr Pris E-Bok 49 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Alain de Botton (författare), Gösta Svenn (översättare), Helena Sjöstrand Svenn (översättare), Cecilia Frode (berättare)
Förlag Volante
Utgiven 17 Juli 2018
Längd 7:08
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188659736
Vad innebär det att leva lyckliga i alla sina dagar? Kirsten och Rabihs vänner frågar alltid samma sak: Hur träffades ni? På ytan är det en enkel fråga med ett tydligt svar. Märkligt nog är det aldrig någon som frågar: Vad hände sedan? Vi träffas, blir förälskade, gifter oss. Men det är inte då som berättelsen tar slut, utan det är egentligen då som allt börjar. Kärlekens väg handlar om ett äktenskap, om moderna relationer och om hur man överlever dem. I Kärlekens väg återvänder hyllade Alain de Botton till romanformatet - och visar upp en mästerlig fusion mellan fiktion och filosofiska betraktelser. de Botton är författare till en rad bästsäljande böcker, bland annat Låt Proust för ändra ditt liv och Filosofins tröst.