Kär i karriären (ljudbok) av Christina Lauren
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Christina Lauren (författare), Anton Körberg (berättare), Charlotta Jonsson (berättare)

Kär i karriären (lovereads) ljudbok

89 kr
(0)
Modern och rolig kärlekshistoria i Hollywood. Evie är 33 år och filmagent. Vid drinkbordet på en Halloweenfest hos gemensamma kompisar möter hon Carter. De är festens enda singlar. Evie är utklädd till Hermione. Carter är utklädd till Harry Potter. Carter arbetar även han som agent. De klickar direkt. Men alla vet att det dummaste man kan göra i änglarnas stad är att dejta en annan agent. Eller? För Evie och Carter är attraktionen helt enkelt starkare än förnuftet. Dagen efter deras för...
89 kr
75 kr
Författare Christina Lauren (författare), Emma Graves (annat), Anton Körberg (berättare), Christina Mansicka (översättare), Charlotta Jonsson (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 28 September 2018
Längd 11:28
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Serie lovereads
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178270415
Modern och rolig kärlekshistoria i Hollywood. Evie är 33 år och filmagent. Vid drinkbordet på en Halloweenfest hos gemensamma kompisar möter hon Carter. De är festens enda singlar. Evie är utklädd till Hermione. Carter är utklädd till Harry Potter. Carter arbetar även han som agent. De klickar direkt. Men alla vet att det dummaste man kan göra i änglarnas stad är att dejta en annan agent. Eller? För Evie och Carter är attraktionen helt enkelt starkare än förnuftet. Dagen efter deras första dejt får de reda på att deras firmor slagits samman och att det bara finns plats för en av dem. Istället för en rosaskimrande romans mellan Evie och Carter, bryter ett regelrätt krig ut.