Julias superkrafter : en bok om asperger/högfun
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Malin Roca Ahlgren (författare), Malin Roca Ahlgren (berättare), Anna Lärk Ståhlberg (berättare)

Julias superkrafter : en bok om asperger/högfungerande autism (Barnboksserien om ADHD och NPF #4) ljudbok

139 kr
(0)
”Julias superkrafter” är en bok om Asperger eller högfungerande autism och den är tänkt som ett stöd till föräldrar och deras barn samt till skolpersonal. Andra terminen i sjuan drar igång och Julia och hennes klasskamrater Lisa och Alice har fått en ny lärare - Micke. Dessutom har tjejerna i 7C börjat med blickar och viskningar. Skolstarten blir inte som Julia hoppats, men med hjälp av en förstående  pappa, erfarna lärare samt ett stöttande elevhälsoteam vänder det. Julia och skolan får lär...
139 kr
Författare Malin Roca Ahlgren (författare), Malin Roca Ahlgren (berättare), Anna Lärk Ståhlberg (berättare), Anna Lärk Ståhlberg (redaktör), Carl-Marcus Ramstedt (illustratör)
Förlag Kikkuli Förlag
Utgiven 16 December 2018
Längd 1:22
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188195531
”Julias superkrafter” är en bok om Asperger eller högfungerande autism och den är tänkt som ett stöd till föräldrar och deras barn samt till skolpersonal. Andra terminen i sjuan drar igång och Julia och hennes klasskamrater Lisa och Alice har fått en ny lärare - Micke. Dessutom har tjejerna i 7C börjat med blickar och viskningar. Skolstarten blir inte som Julia hoppats, men med hjälp av en förstående  pappa, erfarna lärare samt ett stöttande elevhälsoteam vänder det. Julia och skolan får lära sig att hon har speciella superkrafter. Julia sparkade på skåpdörren och mötte matteläraren Mickes blick. Han hade stannat upp och lagt en hand på hennes axel. Julia backade genast undan för att få bort handen. Micke la huvudet på sned. Julia kände det, hon visste det, hon såg det, fast hon inte tittade på honom. Hon var van. Ingen fattade nånting.