Journal 64 (ljudbok) av Jussi Adler-Olsen
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jussi Adler-Olsen (författare), Stefan Sauk (berättare)

Journal 64 (Avdelning Q #4) ljudbok

Pris 109 kr
(1)
Grymhet, tvång och förnedring tillhörde vardagen på kvinnohemmet på ön Sprogø. Dit kom Nete Hermansen - och hon trodde att hon lyckats ta sig därifrån. En dag hinner hennes förflutna ikapp henne och det blir inledningen på en av Avdelning Q:s hittills svåraste utredningar. Vilka hemligheter finns i Netes förflutna? Vad var det egentligen som hände med henne och människorna omkring henne? Snart går det upp för Carl Mørck och hans assistenter Assad och Rose att fallet bara är en del av något b...
Ljudbok 109 kr Pris E-Bok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Jussi Adler-Olsen (författare), Leif Jacobsen (översättare), Miroslav Sokcic (annat), Stefan Sauk (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 17 Januari 2019
Längd 19:16
Genrer Deckare
Serie Avdelning Q
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178272471
Grymhet, tvång och förnedring tillhörde vardagen på kvinnohemmet på ön Sprogø. Dit kom Nete Hermansen - och hon trodde att hon lyckats ta sig därifrån. En dag hinner hennes förflutna ikapp henne och det blir inledningen på en av Avdelning Q:s hittills svåraste utredningar. Vilka hemligheter finns i Netes förflutna? Vad var det egentligen som hände med henne och människorna omkring henne? Snart går det upp för Carl Mørck och hans assistenter Assad och Rose att fallet bara är en del av något betydligt större. Det handlar om fruktansvärda övergrepp - som fortfarande pågår. Samtidigt får Carl Mørck problem på det privata planet när han blir misstänkt för mordet på sin farbror.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension