Lazarus (ljudbok) av Lars Kepler
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lars Kepler (författare), Jonas Malmsjö (berättare)

Lazarus (Joona Linna #7) ljudbok

Pris 79 kr
(9)
En död man hittas i en lägenhet i Oslo. När polisen öppnar frysboxen i köket gör de ett fruktansvärt fynd. Offret visar sig vara en dittills okänd gravskändare och trofésamlare. Några dagar senare kontaktar en tysk kommissarie Joona Linna och ber om hjälp med ett mordfall på en camping utanför Rostock. Joona förstår att mönstret som framträder är vansinnigt och samtidigt omöjligt att ignorera. Vissa skulle kalla det för ett mirakel om någon återvände från döden – andra skulle kalla det för en...
Ljudbok 79 kr Pris E-Bok 69 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lars Kepler (författare), Jonas Malmsjö (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 19 Oktober 2018
Längd 17:39
Genrer Deckare
Serie Joona Linna
Del i serie 7
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176515815
En död man hittas i en lägenhet i Oslo. När polisen öppnar frysboxen i köket gör de ett fruktansvärt fynd. Offret visar sig vara en dittills okänd gravskändare och trofésamlare. Några dagar senare kontaktar en tysk kommissarie Joona Linna och ber om hjälp med ett mordfall på en camping utanför Rostock. Joona förstår att mönstret som framträder är vansinnigt och samtidigt omöjligt att ignorera. Vissa skulle kalla det för ett mirakel om någon återvände från döden – andra skulle kalla det för en mardröm. Thrillermästaren Lars Kepler är tillbaka med den sjunde boken om Joona Linna.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Spännande, men bara ond bråd död, det finns aldrig någon glädje eller framtidstro, deppigt värre.

Värdelös!

Jag köpte den som ljudbok samma dag som den släpptes den 19:e Oktober för 135:-. Nör jag laddade ner den så fattades de 8 första avsnitten. Jag har kontaktat kundservice 2 gånger utan resultat. Värdelöst bokon.