Jakten på Stalor (ljudbok) av Matthew K Manning
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Pris 215 kr
(0)
Vart har den stilige enhörningen Stalor tagit vägen? När de regnbågs-kräkande enhörningarna tvingades till jorden försvann deras vän Stalor. Kan han vara kvar i Pegasia? Har han hamnat i en helt annan dimension? Xander och de regnbågs-kräkande enhörningarna måste hitta honom! Men är Stalor verkligen så fantastisk? Och vad händer när tre högljudda zombie-enhörningar kommer till en värld där det är förbjudet att prata? Magiska portaler och parallella världar! I den fjärde boken om Xander får v...
Ljudbok 215 kr Pris E-Bok 215 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Matthew K Manning (författare), Måns Westling (berättare), Peter Eronson (översättare), Joey Ellis (illustratör)
Utgiven 7 Januari 2022
Längd 1:11
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180084291
Vart har den stilige enhörningen Stalor tagit vägen? När de regnbågs-kräkande enhörningarna tvingades till jorden försvann deras vän Stalor. Kan han vara kvar i Pegasia? Har han hamnat i en helt annan dimension? Xander och de regnbågs-kräkande enhörningarna måste hitta honom! Men är Stalor verkligen så fantastisk? Och vad händer när tre högljudda zombie-enhörningar kommer till en värld där det är förbjudet att prata? Magiska portaler och parallella världar! I den fjärde boken om Xander får vi följa med i jakten på Stalor. Det blir ett härligt skruvat äventyr med snabba vändningar, helknasig humor och sylvass ironi. En kapitelbok för läsaren som gillar fantasifulla berättelser om ett gäng, minst sagt, udda sagoväsen.