Jakten på Amos Decker (ljudbok) av David Baldac
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
David Baldacci (författare), Dan Kandell (berättare)

Jakten på Amos Decker (Amos Decker #1) ljudbok

49 kr
(1)
Välj inläsare! Jakten på Amos Decker, som är den första delen i Baldaccis serie om Amos Decker, finns även inläst av Reine Brynolfsson.  AMOS DECKER är en före detta NHL-spelare som sadlat om till polis. Fotbollskarriären avslutades abrupt i hans första NFL-match i och med en brutal tackling av en motspelare. Han är fortfarande hemsökt av en bieffekt från hjärnskadan han ådrog sig vid olyckan: diagnosen hypertymesi - han minns allt som händer honom, inklusive saker han skulle föredra att glö...
Ljudbok 49 kr E-Bok 45 kr
Författare David Baldacci (författare), Miroslav Sokcic (annat), John-Henri Holmberg (översättare), Dan Kandell (berättare)
Förlag Bokfabriken
Utgiven 29 Maj 2015
Längd 14:06
Genrer Deckare
Serie Amos Decker
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176290378
Välj inläsare! Jakten på Amos Decker, som är den första delen i Baldaccis serie om Amos Decker, finns även inläst av Reine Brynolfsson.  AMOS DECKER är en före detta NHL-spelare som sadlat om till polis. Fotbollskarriären avslutades abrupt i hans första NFL-match i och med en brutal tackling av en motspelare. Han är fortfarande hemsökt av en bieffekt från hjärnskadan han ådrog sig vid olyckan: diagnosen hypertymesi - han minns allt som händer honom, inklusive saker han skulle föredra att glömma. Idag är Amos Decker en bruten man. För drygt ett år sedan hittade han sin fru, dotter och svåger bestialiskt mördade. Mördaren gick inte att hitta. Deckers tillvaro krossades, han begärde avsked från polisen och lät livet rasa ihop fullständigt. Men så händer något. En man anmäler sig själv till polisen och erkänner brottet. Decker tar då chansen att få veta vad som egentligen hände den där kvällen … David Baldacci föddes 1960 i Richmond, Virginia och är en av världens mest populära författare. Hans böcker är översatta till fler än 45 språk och har sålt i mer än 120 miljoner exemplar i över 80 länder. Samtliga av hans böcker har legat på New York Times bästsäljarlista.   »Man tror på karaktärerna, storyn är exceptionellt klurig och det är skickligt översatt.» Gull Åkerblom, BTJ, om Jakten på Amos Decker   »Över 120 miljoner sålda böcker.»