Jagad av zombier (ljudbok) av Michael Dahl
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Michael Dahl (författare), Joakim Sædén (berättare)

Jagad av zombier (Vilka monster!) ljudbok

Pris 95 kr
(0)
Harry är på väg hem från skolan, och det är mörkt och kusligt. Just när han går förbi grinden in till kyrkogården, hör han ett ljud bakom sig. Han vänder sig om, men det finns inget där. Plötsligt får han ett slag i ryggen. Det är något i hans ryggsäck! Vad kan det vara? Är det zombier som jagar honom ...? Författaren Michael Dahl har skrivit över 200 barn- och ungdomsböcker, bland annat fantasyserien Drakblod. När han inte skriver föreläser han på skolor, bibliotek och konferenser. Michael ...
Ljudbok 95 kr Pris E-Bok 129 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Michael Dahl (författare), Catharina Andersson (översättare), Joakim Sædén (berättare), Marilisa Cotroneo (illustratör)
Förlag Nypon förlag
Utgiven 12 Mars 2021
Längd 0:03
Genrer 9-12 År, Barnböcker, Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179873424
Harry är på väg hem från skolan, och det är mörkt och kusligt. Just när han går förbi grinden in till kyrkogården, hör han ett ljud bakom sig. Han vänder sig om, men det finns inget där. Plötsligt får han ett slag i ryggen. Det är något i hans ryggsäck! Vad kan det vara? Är det zombier som jagar honom ...? Författaren Michael Dahl har skrivit över 200 barn- och ungdomsböcker, bland annat fantasyserien Drakblod. När han inte skriver föreläser han på skolor, bibliotek och konferenser. Michael bor i ett spökhus i Minneapolis, USA. Illustrationerna är gjorda av Marilisa Cotroneo. Hon gillar att skratta, att sitta och rita i sällskap med sin döva katt, och att läsa om gamla myter och legender. Marilisa bor i Rom, Italien. Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.