Jag var hon: tio berättelser om kvinnor som öve
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Madeleine Gartéus (författare), Viktoria Flodström (berättare), Malin Molin (berättare), Lisa Ahnlund (berättare)

Jag var hon: tio berättelser om kvinnor som överlevde ljudbok

135 kr
(0)
Esters dotter gömde sig i Pippi-tältet när pappa slog mamma. Johanna blev tillsagd att sova på golvet som en hund och Adelina tvingades till sex bara ett par dygn efter att ha fött barn. De är tre av de tio som berättar, men de delar tusentals kvinnors öden. ”Jag var hon” presenterar starka, personliga historier av förtryck som kvinnor utsatts för av männen de levt med. Efter att ha förlorat en av sina närmaste vänner vill författaren Madeleine Gartéus göra dem till mer än en siffra i stati...
135 kr
Författare Madeleine Gartéus (författare), Viktoria Flodström (berättare), Malin Molin (berättare), Lisa Ahnlund (berättare), Eva Lindberg (annat)
Utgiven 24 Juli 2020
Längd 2:13
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180001229
Esters dotter gömde sig i Pippi-tältet när pappa slog mamma. Johanna blev tillsagd att sova på golvet som en hund och Adelina tvingades till sex bara ett par dygn efter att ha fött barn. De är tre av de tio som berättar, men de delar tusentals kvinnors öden. ”Jag var hon” presenterar starka, personliga historier av förtryck som kvinnor utsatts för av männen de levt med. Efter att ha förlorat en av sina närmaste vänner vill författaren Madeleine Gartéus göra dem till mer än en siffra i statistiken. Kvinnorna i boken överlevde. Annie är död.