Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Navid Modiri (författare), Björn Natthiko Lindeblad (författare), Caroline Bankler (författare), Björn Natthiko Lindeblad (berättare)

Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk ljudbok

Pris 69 kr
(1)
Jag kan ha fel är Björn Natthiko Lindeblads självbiografiska berättelse om hur han lämnar en löftesrik karriär som ekonom för att bli buddhistisk skogsmunk, och hur han efter sjutton år i klosterlivet återvänder till Sverige. Vilsen, utan jobb eller pengar, kraschar han rakt in i en depression. Men tack vare sina lärdomar och en generös omvärld hittar han vägen framåt och blir med tiden en uppskattad meditationslärare och föreläsare. 2018 diagnosticerades Björn med den obotliga sjukdomen ALS....
Ljudbok 69 kr Pris E-Bok 49 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Navid Modiri (författare), Björn Natthiko Lindeblad (författare), Caroline Bankler (författare), Björn Natthiko Lindeblad (berättare)
Förlag Bonnier Fakta
Utgiven 27 Oktober 2020
Längd 5:52
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178872237
Jag kan ha fel är Björn Natthiko Lindeblads självbiografiska berättelse om hur han lämnar en löftesrik karriär som ekonom för att bli buddhistisk skogsmunk, och hur han efter sjutton år i klosterlivet återvänder till Sverige. Vilsen, utan jobb eller pengar, kraschar han rakt in i en depression. Men tack vare sina lärdomar och en generös omvärld hittar han vägen framåt och blir med tiden en uppskattad meditationslärare och föreläsare. 2018 diagnosticerades Björn med den obotliga sjukdomen ALS. I Jag kan ha fel berättar han med värme, humor och djup om sina egna tillkortakommanden, vad livet lärt honom och om vad som framstår som allra viktigast när allt går mot sitt slut. I januari 2022 avled Björn Natthiko Lindeblad efter att ha levt med nervsjukdomen ALS i många år. Vad hjälper oss att leva ett friare liv? Hur kan vi skapa tröst och tillit i vår egen tillvaro? Och hur gör vi för att livet skall kännas mer som en öppen hand, och mindre som en knuten näve? Boken är skriven i nära samarbete med Björns två vänner och kolleger Caroline Bankler och Navid Modiri. Förord av Adyashanti är inläst av Ludvig Josephson.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Helt fantastisk

En bok som verkligen gör skillnad. Jag kommer återkomma till den ofta. Så fint inläst av författar själv.